Medarbetare

Vi är ett flertal personer från Katrineholm, Flen och Vingåker som arbetar med KFV Världen. Vårt uppdrag är att skapa nätverk, att stödja samverkan inom och mellan kommuner, och med föreningslivet. Nedan kan du se vilka vi är som jobbar med KFV Världen.

Ingrid Falk

Projektledare KFV Världen

Ingrid Falk jobbar deltid som verksamhetsledare i Musikens Hus i Katrineholm. Hon har även frilansat som sångerska, jobbat som dirigent för Katrineholms Kammarkör, för Nyköpings Kammarkör samt som sångpedagog i Flens Kulturskola.

Skicka mig e-post: kfv.varlden@outlook.com

Fadi Kutaini

Koordinator och musiker, KFV Världen

Fadi Kutaini jobbar som Oud-lärare i Katrineholms Kulturskola samt i Vingåkers Kulturskola. Han har tidigare bl a arbetat som teatermusiker och även som instrumentbyggare.

84336367_632415727530181_3882554163892060160_n (1)

Abeer Zreik

Koordinator och integrationspedagog

Abeer är integrationspedagog men även bildpedagog på Vingåkers Kulturskola. När hon inte jobbar med KFV Världen syns hon som flitig volontär i Vingåkers Kulturliv.

Gustav Andersson

Tonsättare

Gustav är tonsättare och musiker utbildad vid musikhögskolan i Malmö. Han är flitigt anlitad och har många uppdrag som tonsättare, arrangör och musiker i Sörmland.

Milad Bahi

Koordinator och musiker

Milad är Oud-lärare vid Kulturskolan i Flen samt vid Musikskolan i Eskilstuna. När han inte undervisar är han verksam som musiker, t ex som solist med Norrköpings Symfoniorkester, eller på Japanturné.

Vill du veta mer om vad vi gör?

 

%d bloggare gillar detta: