2021 – Äntligen nytt år

Välkommen 2021 med nya möjligheter. I KFV Världen hoppas vi naturligtvis att vi kan komma igång med våra aktiviteter så småningom. Än så länge får vi vänta och planera. Under tiden gör vi inspelningar som vi använder på olika sätt, vi planerar och utför fortbildning för musiklärare på Kulturskolan. Vi planerar även hur vi ska utöka vårt nätverk av musiker samt skapa en gemensam träff så småningom. En till sak vi planerar är digital teoriundervisning kopplad till orientaliska instrument eller orientalisk sång. Tycker du att något av detta låter intressant? Är du intresserad av världsmusik eller har du idéer om projekt man kan göra? Kontakta oss via vårt kontaktformulär här på hemsidan, eller på vår Facebooksida.

https://kfvvarlden.com/home/

https://www.facebook.com/KFV-V%C3%A4rlden-111589663594944

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s