Musik musik musik…

KFV Världen har haft sommarledigt några veckor, men nu kommer vi att starta upp vår verksamhet igen. Under hösten kommer det inte att anordnas konserter eller aktiviteter som samlar många människor pga risk för smittspridning. Vi kommer att undersöka andra sätt att jobba, där vi kan träffas i mindre grupper, digitalt eller på annat sätt.

Vi kommer att koncentrera aktiviteter till samarbete med Kulturskolornas verksamheter. Innan Corona-pandemin startade vi upp allsång i samarbete med Viadidakt och Vuxenutbildningen i Flen. Som ersättning för den verksamheten kommer vi att skicka inspelningar och video så att man kan träna på sånger hemma i alla fall.

Mer information om höstens aktiviteter kommer. Håll koll på KFV Världens facebooksida för information. 

https://www.facebook.com/KFV-Världen-111589663594944/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s